Nak berceriter pasai usia tun

Nak berceriter pasai usia tun.
Usia sendiri pun tak tentu lagi
sampai ker sausia tun..
Proop bodoh ke apa..
Kalau dah bodoh simpan sikit
jangan tunjuk semua bodoh tu
Sekat orang ramai.
Satu malaysia tahu pasal kamu
Ingat nk tunjuk pandai tapi..
allah belitkan lidah kamu
sampai kamu tunjukkn bodoh kamu.
Cakap siang pandang2..
Cakap malam dengar2,,
Memalukan kan perti pas
Telah wujub lebih dari 60 tahun.
Terpalit jugak dekat muka hadi.


Facebook: https://www.facebook.com/triabatrisya.renturn

393 Replies to “Nak berceriter pasai usia tun”

  1. Wape kali dah natang hanat ni cakap bodo ni..dah bakpe yg duk buwi dia ada lagi dlam group buang lah pederas bosan dah aku…org jenis muka duk jubo ni…fake akaun boleh lh ckap…wat jahat sgt 2 nakut supo tahik..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *