YOUNG Living Essential Oils peneraju minyak pati dunia menerusi jenama Young Living menawarkan minyak pati berkualiti tinggi untuk memberi manfaat masyarakat

YOUNG Living Essential Oils, peneraju minyak pati dunia menerusi jenama Young Living, menawarkan minyak pati berkualiti tinggi untuk memberi manfaat masyarakat.
Lebih dua dekad di pasaran, jenama Young Living kini terkenal di seluruh negara untuk mengharumkan kediaman, menyegar dan pelihara kecantikan serta kesihatan menerusi pelbagai aroma dan produk dihasilkan.
Pengarah Pendidikan dan Sains Kesihatan Global, Young Living, Lindsey Elmore berkata, semua produk dihasilkan di bawah rangkaian Young Living adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan yang bermutu tinggi.
“Permintaan meningkat mendorong Young Living bangunkan kilang penyulingan minyak pati berteknologi canggih di Amerika Utara.
“Seiring usaha itu, Young Living turut bangunkan proses Seed to Seal serba maju, yang melindungi kemujaraban minyak pati dalam proses pengeluaran,” katanya.
Selain beribu pejabat di Lehi, Utah, Young Living ada pejabat di Australia, Eropah, Kanada, Amerika Latin, Hong Kong, Jepun, Singapura dan terbaru di Taiwan serta Indonesia.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *