Antara harapan aku bila dah ada kebebasan media ni dekat TV tayangkan cerita-cerita pasal rasuah

Antara harapan aku bila dah ada kebebasan media ni dekat TV tayangkan cerita-cerita pasal rasuah. Rasa time Bang Jib tak pernah tayang.
Contoh cerita Singham atau Sivaji.
Cerita dia memang real. Memang kau rasa murung, marah dan rasa nak bertumbuk je dengan watak jahat cerita tu. Memang real la plot dia. Kita boleh relate la dengan dunia sebenar.
Yang tak real satu je. Bila scene dia fight. Tapi syok la tengok. Mau nye tak, touch sikit terbang2. haha
Korea pun ada few cerita jugak yang best Hwang Jung Min berlakon. Salah satu cerita The Violent Prosecuter.
Antara harapan aku bila dah ada kebebasan media ni dekat TV tayangkan cerita-cerita pasal rasuah. R tengok Singham n Singham return.


Facebook: https://www.facebook.com/afiq.shamnazri

3 Replies to “Antara harapan aku bila dah ada kebebasan media ni dekat TV tayangkan cerita-cerita pasal rasuah”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *