Amni tahu ramai yang frenlist ne yang biasanya datang walkin di butik caryazara KOTA BHARU

Amni tahu ramai yang frenlist ne yang biasanya datang walkin di butik caryazara KOTA BHARU .
NOTA PENTING ;
*Pre order price Rm239* hanya sah sehingga 30hbApril 2018 sahaja ! Bermula 1hb harga dah kembali normal Rm269 . Hah ?? Betul ker ?? Betul sayang ! Hanya sah sehingga 30APRIL sahaja ! Beza rm30 jugak tuuu kan ! .

“Untuk butik sama ker ?” >> Ya sama sayang ! Kalau nak grab dengan harga Rm239 awak kena ‘secure order’ cepat sebelum 1hb ! Start enjin kereta , cepat datang butik . .
.
“Booking dulu boleh tak ?” >> Boleh datang walkin butik utk booking minimum Rm100 . Dan bila dah sampai baju yang uolls lock tu boleh bayar balance . ATAU uolss boleh buat FULL PAYMENT terus, bila baju yg uolss nak tu dah sampai , boleh datang pickup jer . . Lagi senang ! .
.
Takut size xsama dengan design lain ? Takut cutting xcantik terletak ? Insyaallah , cutting sentiasa terbaik kami berikan kepada anda memandangkan ini adalah LUXE COLLECTION . *Kami ada sediakan size chart untuk rujukan* . Kalau rasa nak tukar size lain time fitting , insyaallah kami boleh bantu uolls ❤
.
.
Stock di butik available 7hb , maknanya time tu dah kembali kepada harga normal . So , kalau tak nak terlepas harga Rm239 , kena datang cecepat booking okey ! Sebelum 30 hb datang lock order cepat ! ?
See Translation

4 Replies to “Amni tahu ramai yang frenlist ne yang biasanya datang walkin di butik caryazara KOTA BHARU”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *