Tarikh : 2018

Tarikh : 2018.06.23 10:30 PM
Lokasi : IPD Kajang
Insiden : Pihak polis telah menahan Anis & Siti Kasim yang merupakan peguam kepada Anis. Anis dikatakan telah dikongkong oleh ibunya dan meminta bantuan Siti Kasim.
Ibu Anis telah membuat laporan polis mendakwa Siti Kasim telah menculik anaknya. Walau bagaimana mana pun, Siti Kasim ni macam tak pakai otak and sorokkan budak bawah umur dari ibunya sendiri.
Kalau budak tu jenis kepala batu and songsang,
tak akan ibunya tak boleh kawal anaknya sendiri?
Over sangat Siti Kasim ni.
Mohon polis tahan Siti Kasim
ni lama sikit.
Siti Kasim dikatakan ditahan mengikut Seksyen 186 (Menghalang tugas penjawat awam) & Seksyen 363 (Kanun Keseksaan).


Facebook: https://www.facebook.com/triabatrisya.renturn

333 Replies to “Tarikh : 2018”

  1. umur anak ni 24 thn.. secara undang2nya tak boleh kawal lagi keputusan anaknya.Ada dakwaan SK cuba memurtadkan anak ini sebab tu Jais pun terlibat. Tp setelah soal siasat anak ni dilepaskan Jais.Skrg ni dikatakan anak ni mental tak stabil dan diculik serta dikurung SK.Ini semua berdasarkan laporan2 ibunya. sejauh mana betul tak tahulah.

  2. ko ni buta undang2 ke.. aku ckp dr segi law. umur 24 thn mak dia dah x de kuasa undang2 utk paksa anak dia tinggal bersama dia.

  3. Azan Rasul ikut law lah. Kalau ikut hukum islam masih lagi kot bawah jagaan org tua. Anak dia ni maybe lah bangkai yang nak murtad , elok rembat muka sk dan anak dia sekali,

  4. ikutkan mak bapak kalau nk slmtkan akidah anak, nk slmtkan anak dr jd murtad bebila je boleh buat, lantak la ank tu dh umur 40 pun. kalau sayang anak, pastikan dia terus islam..kan? kalau law tk bg, mmg ntahape2 la law cmtu

  5. Tapi undang 2 kt malaysia ni mengatasi undang2 syariah….sk mesti lepas punya….tu yg sedih….tak tau la sampai bila keadaan ni akan berterusan…..minta anak keluarga kita dijauhi musibah yg mcm ni..?

  6. Apabila undang2 islam tak dikuatkuasa dan diperkukuhkan sepenuhnya..akan ramai lagi kelahiran benih2 yang merosakan umat islam itu sekali..akan ramai yang murtad.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *