DATUK DR

DATUK DR. Jeffrey G Kitingan SUDAH DISIASAT OLEH SPRM DAN DIDAPATI BERSIH. JADI YANG 6 KATAK@BUHANGKUT UPKO INI BILA MAU SIASAT ? MANA JANJI SPRM ? JANGAN JANJI SAJA TIDAK DITUNAIKAN. MENIPU RAKYAT TU KALAU TIDAK TUNAIKAN. HARUS BERSIHKAN NAMA JABATAN SPRM JIKA KAMU MAHU RAKYAT PERCAYA DENGAN KAMU. MESTI ADIL BARU DIKATAKAN DEMOKRASI..FAHAM! he..he..
MENURUT SUMBER SPRM ENAM ANGGOTA DEWAN UNDANGAN NEGERI (ADUN) BARISAN NASIONAL (BN) SABAH YANG MENYERTAI PARTI WARISAN SABAH (WARISAN) PADA 11 MEI LALU TURUT BAKAL DISIASAT SPRM.
[http://sabahkini2.com/…/selepas-dr-jeffrey-kitingan-6-…/view]


Facebook: https://www.facebook.com/frederick.jinus

391 Replies to “DATUK DR”

  1. Hilang intergriti sprm..kerana tidak berlaku adil dlm menjalankan tugas.Ketua kapal layar, bila sambung siasat atas kes kklw???

  2. Ini bukan katak..panggilan paling ngam sama durg pontung.bila hujan baru bebunyi.perut pun besar kenyang hujan???? ????

  3. Tdk tahu betul atau tidak. Ada yg cakap ada individu tertentu yg arah SPRM siasat DJKK dan Musa sengaja mau kasi tekan dan kasi takut2. Kalaulah betul Apa beza dgn tektik BN/UMNO dulu kalau begitu. Sepatutnya SPRM satu badan yg bebas. Nampaknya SPRM masih ikut telujuk orng tertentu. Kalau alasan siasatan dljalankan kerana ada tuduhan di fb saya kira mereka yg lompat tu perlu disiasat atas alasan yg sama baru adil.

  4. dari era tun ke era najib dan kini era ph,tun juga,mcm sprm ini begitu begitu juga,ikut telunjuk siapa yg memerintah,hidung kena tarik juga,mcm seumur tiada ketelusan dlm tugasnya?.betulkah itu?

  5. SPRM. Bilang Hari tu DDJK disiasat atas citarasa viral media sosial saja..Maksudnya SPRM tidak perlu Tunggu laporan rasmi??..Atttuuukoiii!!! Betul2 SABAH UBAH KAINI!?!?!

  6. SPRM MESTI SIASAT 6 KATAK MELOMPAT KE PARTI WIRASAN JANGAN PILIH KASIH AWAS KUASA RAKYAT LAGI BERKUASA KALAU SPRM TIDAK ADIL

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *