Mana satu pilihan hati u’olls? Kulit bermakeup ditemani jerawat atau makeup light light je tapi kulit maintain bersih

Mana satu pilihan hati u’olls? Kulit bermakeup ditemani jerawat atau makeup light light je tapi kulit maintain bersih.
Rasanya tak yah tanya pun u’olls pandai pilih kan?? Asas kepada makeup yang cantik tu datangnya dari kulit yang bersih dan sihat kan??
Tak guna jugak kalau makeup tebal tebal tapi jerawat besau menggunung tak dapat nak cover. Bersihkan dalaman dulu, insyaAllah luaran pun akan ikut jejak.
Mudah je u’olls cecalit je dekat nadi dua kali sehari. Sambil tengok tv pun boleh je calit ?


Facebook: https://www.facebook.com/azlin.kamilia.3

One Reply to “Mana satu pilihan hati u’olls? Kulit bermakeup ditemani jerawat atau makeup light light je tapi kulit maintain bersih”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *