PRODUK SLIMMING BARU APROVE MAL

PRODUK SLIMMING BARU APROVE MAL….
Ready Utk di PASARKAN….
Ada berani FOUNDER….owner PRODUK …❓❓❓
MOQ 3000 ..(boleh bincang)
Nak MOQ 300-500 tak payah nak jadi founder/owner produk sangat….
Pegi beli krim kilo Siam 2-3kg balik beli botol masukan sendiri dan jual Kat org….
Nak jadi owner produk maksudnya nak jadi towkey…perlu ukur kemampuan…jika tak jual aja produk piaaaang….atau TERBaIK belajar dulu dari org yg dah jadi owner…jgn nak TAMAK dan SERONOK sendiri ada produk jenama sendiri….ramai call jika nak buat produk jenama sendiri boleh tak tau harga..? Produk apa pun tak tau nak keluar lagi…mcm mana nak bagi harga…saya ada rm1000 boleh Dak nak jadi owner produk …adoooooi…buat produk org dulu..kumpul duit dulu..jgn nak cepat jadi Tokey sangaaaat…
Whsap dan call Utk kita jumpa berbincang….
0103725333
SHARE…


Facebook: https://www.facebook.com/mohdzuldz0

2 Replies to “PRODUK SLIMMING BARU APROVE MAL”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *