SAPA SUKA MEKAP, ANGKAT TANGAN

SAPA SUKA MEKAP, ANGKAT TANGAN.
Kalau korang suka mekap, korang yang ada wdta ni, buat jadi base mekap. Best tau. Mekap jadi lagi glowing.
Cunnn akak ni jadikan krim #wdta sebagai mekap base ?
Dedua gambar ni bermakeup taww. Tapi korang perasan tak perbezaan gambar tu. Sebelah kiri sebelum calit wdta, dan sebelah kanan selepas calit wdta.
Nampak sebelah kanan mekap lebihh soft, flawless berseri seriii. Kalah seri pengantin baru hiks. Cantik sangat kan. Pipi pun nampak makin anjal . Lain macam bila terkena penangan calitan krim magic ni tau.
Sekarang WDTA, Lagii bestt dan lagi cepat kesannya berbanding WD.
3x ganda instant firming buatkan pemakainya lagi #cerah #anjal #tegang dan #awet_muda giteww.
Teringin nak kulit berseri macam akak ni jom detim kat wasap.
Http://0125130496kama.wasap.my
#kamawd #wdecpenang #wdecperak #WD #teammokyampower #CantikLuarCantikDalam #CalitCalitCantik
Tingnan ang Pagsasalin

NGANGA TENGOK TESTIMONI NI, NAK KATA APA ? GARU KEPALA JAP ?, Tercenggang ada , Terperanjat pun ada

NGANGA TENGOK TESTIMONI NI, NAK KATA APA ? GARU KEPALA JAP ?
Tercenggang ada , Terperanjat pun ada .Masyaallah sampai begini sekali perubahannyaa .
Umur baruu jer 33 tahun tapi dah nampakk berusia dari umur sebenar .Silap silap orangg teka umur dah 45 tahun dah niee
Aduduu.Kekadang faktor hormon tunggang langgang pun antara penyebab mukaa nampakk tua .
Tapi kini tiada masalah lagi sejakk berjumpa dengan si comel #WDTA niee penggunaan 3 botol nampakk perubahan sangat sangat ohsem dah macam sweet 17 pulakk dah ?
Ada extra akar tree poeny yang berfungsi lancarkan darah buang segalaa makk nenekk TOKSIN bersarang dalam badan tuu .Hat Pueraria Mirifica pulakk buatt korang tampil TEGANG ANJAL MUDE .
Takk perlu sesusah makan JAMU ehh cecalitt nadi 3 point sattel masalah .Negara kitaa kan dah maju .Revolusi kecantikan haruss majuu sama kan .Baruu lah seiring gittcheww ??
#kamawd
#RealTestimoni

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDTA), LULUS KKM NOT170602126K, Krim Kecantikan Teknologi Terkini

WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDTA)
LULUS KKM NOT170602126K
Krim Kecantikan Teknologi Terkini. Hanya CALIT CALIT DI 3 point NADI, uols akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI SERI ?
=================
FUNGSI UTAMA WD:
=================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)
=================
MERAWAT MASALAH
=================
▶JERAWAT
▶JERAGAT
▶KULIT KUSAM
▶EYEBAG
▶BLACKHEAD
▶KULIT BERMINYAK
▶TONA TIDAK SEKATA
▶PARUT BARU & LAMA
▶ANTI PENUAAN
==================
CARA PENGGUNAAN:
==================
? Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
? Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
? Sapuan di bahagian Ari² (Rahim).
Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.
PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.
Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.
anda akan dapat WD Triple Advance yang 3x ganda power dari yang sebelum ni.
Nak lebih info? Jomlah wasap kak kama okey?
#kamawd
Http://0125130496kama.wasap my

PERUBAHAN FOUNDER ADLEESYA BEAUTY DALAM MASA 16 HARI BERPANTANG, Ramai yang risau nak pakai WDTA masa preggy

PERUBAHAN FOUNDER ADLEESYA BEAUTY DALAM MASA 16 HARI BERPANTANG
Ramai yang risau nak pakai WDTA masa preggy. Nahh testimoni founder sendiri. Cuma kulit cik puan founder kita ni sensitip yak amat. Tekejut tau rupenye camni keadaannya. Mujurlah kan ada wdta. Sekarang masa untuk menyental, stabilkan balik hormon yang kacau bilau tu.
Anak sendiri pon pelik,inikan orang lain plak.Yang tengok perubahan TONE KULIT waktu preggy dan selepas preggy.
Kalau orang tanya apa yang paling menyeramkan waktu preggy.Bukan proses nak bersalin. Tapi proses perubahan hormon yang berlaku dalam tubuh badan dengan alahan mabuk yang sampai nak bangun pon rasa tak larat sangat badan.
Sangat STRESS,Tambah stress bila pegang title founder produk. Dengan keadaan kulit macam tu. Terpaksa juga pergi office kadang kadang walaupon tak rela orang tengok muka kita kulit kita yang berubahhh tanpa rela.
Kalau takat naik berat badan, bukan masalah besar sangat. Standard la preggy badan naik. Bila tang muka memang buat keyakinan diri jadi rendah.Rasa nak dok dalam rumah je taknak jumpa orang.
Alhamdulillah dah 16hari berlalu. Kulit semakin baik.Tambah bila apply #WDTA yang sangat membantu membina sel sel baru dengan pantas dan membuang sel sel mati yang melekat pada kulit sepanjang waktu preggy.
Dalam serik serik melayan alahan preggy ni. Helok keluar 5 ketul dah. Itulah namanya rezeki tak di jangka.Tetiber jer dah lima ?.
Nad Adleesya

Lama weh tak saukkk jeans nie har,, Sampaikan dia terlipat lendik dalam gobox tu

Lama weh tak saukkk jeans nie har,
Sampaikan dia terlipat lendik dalam gobox tu.
Alhamdulillahh selepas 2 bulan bersalin berjaya sauk balik si levis nie. Yippiiiiii !
Tapiii… betol la.
Berpantang tanpa berbenkung memang tak mudah! ?
Kalau orang bersalin normal boleh gak terus pakai benkung. Kita yang ceazer nie har memang tak boleh la. ?
Geleber situ sana sini oooo..
Perut berlapis-lapis cam kek lapis serawak tu har!
Nasib baik sungguh ade 3 serangkai tu.
Banyak betul dieorang bantu cikyuu lesap layer layer dan lelemaks tu. Alhamdulillah.

” PUAS HATI GUNA WD,RM100 PUN BELI”, Wahhh,ayat customer powerrr lahhh

” PUAS HATI GUNA WD,RM100 PUN BELI”
Wahhh,ayat customer powerrr lahhh.Katanya kalau Rm100 pun kak beli,memang puas hati sejak guna WD?
Sekali Kak ita bagi pic sekarang fuhhh Terkejottt cantik gilerrr wehhh,beza ya Amatt kulit wajah tuu JERAGAT LENYAP,CERAH,KULIT LICINNN.
Kak ita baru repeat oder botol KE 2 wehhh,bukan botol ke seplohh tau,tapi perubahan macam langit dengan bumi.Ramuan 5 bahan HEBAT Arbutin,tree peony ,peuraria mirifika,Vitamin B3 buat kulit makin cantik awet muda ngatt.
Kak ita umur dah 40 tahun tau,anak dah 3 orang pun dapat syantik gini.Jelous tak jelouss??
Dengan calitan 3 point nadi ja hasilnya LUAR BIASA.WD ternyata BERKESAN uols,sape tak caya produk calit nadi rugi oiii,testimoni berlibu- libu ,repeat oder 80%.Kalau tak berkesan buat pe orang repeat oder kenn?
Haa nak syantik jom Kak kama bantu tekan link dibawah,insyaallah umpama gula manis bersira Kak kama layan uols?
Http://0125130496kama.wasap.my
#Kamawd
#TeamMokyamPower

KISAH KU BERSAMA VHYGINE, Korang tau tak, selain wdta, adleesya beauty ada satu lagi produk best? , Vhygine atau pencuci bahagian intim

KISAH KU BERSAMA VHYGINE
Korang tau tak, selain wdta, adleesya beauty ada satu lagi produk best?
Vhygine atau pencuci bahagian intim. Apa yang bestnya. 1 tiub ni boleh tahan 4, hingga 5 bulan penggunaan. Lebih lagi pun ada. Nampak, jimat kan?
Ada lagi yang best. Macam yang semua tau, wd ni MULTIFUNGSI. vh ni pun sama tau. Apa lagi yang boleh buat dengan si merah ni?
Haaaa ni nak citer. Walaupun kak kama tau vh ni ada yang guna buat cuci muka, syampoo kepala tapi kak kama tak pernah buat. Sebab tu vh kak kama boleh tahan sampai 6 ,7 bulan.
Nak jadikan citer, syampoo kak kama tertinggal, tengah mandi nak syampoo kepala tengok tengok syampoo takdak. Tapi kene cuci gak kepala no, gatal dah kepala walaupun baru je syampoo semalam. Kepala dah macam ada salji dah. Nak tak nak kene syampoo gak. Malas keluar, capai je vh syampoo la kepala.
” Abisla rambut aku bau sireh” ?
Lepas cuci tu, haaa ni yang tak nak, rambut jadi cekang. Tapi takpelah bukan orang tau pun. Hehe. Rupenye ramalanku salah belaka.
Korang nak tau tak?
Rambut lepas cuci tadi yang cekang, bila kering ya ampunn lembut giler wehh. Siyess tak tipu. Ada lagi, kak kama ni kalau 2 hari tak syampoo, atau silap pakai syampoo ,siap, salji akan turun kat kepala.
Ni kak kama try 2 hari tak cuci kepala. Suka sangatt kelemumur tak de. Kepala tak gatal. Besttt.
Memacam tau syampoo kak kama beli , kalau yang berubat kompem mahal. Beli untuk rambut gugur , memang ok tapi untuk kelemumur tak ok. Rambut jadi keras.
Beli yang lain, ok, tapi kelemumur tak ok. Kalau pakai syampoo yang beli kat kedai lagi la. Silap silap naik tebal kelemumur.
2 Hari testing Vhygine, LULUS, TERBAIK, YIHAHAA.
ASBAB MALAS AMIK SYAMPOO, VHYGINE KINI JADI SYAMPOO KU ?
#Tak_cuba_taktau
#kamawd

Koranggg!, Nak tak combo women desiree essential cream + women desiree V Hygine (intimate wash)?, Pakai dedua ni hasil meletops kebabom!, Pakai…

Koranggg!
Nak tak combo women desiree essential cream + women desiree V Hygine (intimate wash)?
Pakai dedua ni hasil meletops kebabom!
Pakai WD calit pada nadi, dapat sihat dan cantik satu badan. SATU BADAN TAU BUKAN MUKA JA!?
Haaa tanak ke calit-calit ja, korang cantik berseri beraura gitu!
————————————–
Women desiree V HYGINE plak boleh kurangkan masalah keputihan dan hilangkan keputihan yang jahat tu dengan pemakaian yang konsisten serta marapatkan keintiman. Satu tiub tahan 5bulan taw berbaloi tak?
Nak try set cantik dari atas ke bawah ni ada #SetKomboGeloraAsmara
RM 120 SM / RM125 SS
BERBALOI kan? Jimat sangat dah la postage efa lanjer lagi. OMG!
Siapa dah kenal WOMEN DESIREE Pasti MENYESAL kalau tak try dari awal lagi.
#WDTA
#womendesireeVHygine

Kotak Pink nie nama dia #BellrossaPremium

Kotak Pink nie nama dia #BellrossaPremium.
Dalam dia berisi 30 kepingan Emas.
Dedebu dalam Kepingan Emas tu boleh buatkan kita nampak muda dari IC ! Boleh buat badan kembali Fit ! Boleh buat kul1t lagik cerhah!
Kemam jur dia sekali sehari.Rasa dia punya sodap! Masham masham dan mannis mannis manja.
Cikyu kurang sabar jadi utk kesan cepat cikyu shake 5 kepingan emas dengan sedikit air sejuk coway setiap malam sebelum tidur.
Larut ke?
Larut je dek. Hellok je cikyuu minum se dass!?
Tapi hasilnya memang cenggini ? wau!
Wajahh pinkish tanpa perlu pondesyen tebal atau blusher! Kulit makin cerhah sekata sebadan! Perut yang baru 2 bulan bersalin ceazer hilang beberapa lapisan!
Pendek kata,Kotak Pink nie memang BFF cikyu!
Tak lengkap hari hari tanpa kepingan Emas.

Bukan kecikkkk tau #MiracleChocolateMask yang kami kasi #Percuma tuuuu!, Bukann saiz tester tau,, Tapi memang saiz sebenarrr 30 grehemm?, Bukan…

Bukan kecikkkk tau #MiracleChocolateMask yang kami kasi #Percuma tuuuu!
Bukann saiz tester tau,
Tapi memang saiz sebenarrr 30 grehemm?
Bukan sekali je boleh pakai,tapi berkali kali !
Cara nak dapatkan mudah jer,
Beli memana dua product Fellera dan kami akan kasi seketul Mask Cokelat ferrrrrrcuma.
Beli Qurus Coco pun akan dapat Mask cokelat tau
Janji dua kotakkkk?
Btw,Cantikk takk lipstickk ai? Hehe
Tu #matteRich by Puan Seri cod #perfect!
Memang betul betul mem”perfect”kan look malas ai arini?