tazabarnyer nk jmpa kesayangan2 mummy bln 2 ni

tazabarnyer nk jmpa kesayangan2 mummy bln 2 ni..yg mana blm email pls do so tp jgn laa mtk email address tu dari mummy..scroll down to the post..pls show some effort ok uolss..closing utk name list 4hb feb 2018..jgn ckp mummy xpayung..segala rayuan selepas date tersebut TIDAK AKAN DILAYAN
#caringmummy
#KamiGengNajibRazak
#P1000W

Tadi di hospital benar punya cerita

Tadi di hospital benar punya cerita..
Kos 10ribu sehari untuk rawatan kanser hati…
Limit coverage medical card telah habis..
Orang kaya pun termenung nak bayar dengan
duit sendiri..
Macam mana dengan kita??
Cepat-cepat la check semula policy anda..
Yang mana belum ada langsung tu jangan fikir lama sangat.. Malang tidak bebau..Sekarang ni orang fikir nak upgrade je..
Review Policy Anda..
jika hilang ejen boleh hubungi saya 0139311634
###Alhamdulillah pesakit itu baru celikkan mata hari ini..

Kerja swasta selama 56 tahun

Kerja swasta selama 56 tahun.
Simpanan hari tua (KWSP) ada RM200,000.
Umur 57, diagnos Kanser. Kos rawatan RM250,000.
Simpanan KWSP HABIS. HUTANG lagi RM50,000.
Atau,
Simpanan KWSP anda MASIH RM200,000
Diagnos kanser dapat pampasan RM60,000 ++
Had Tahunan Rawatan RM800,000
Had Seumur Hidup EMPAT JUTA.
PILIHAN DI TANGAN ANDA.
#prudentialbsntakaful
#passiontocare

CONDEM Medical Card Company?, Bukan begitu, jgn salah faham

CONDEM Medical Card Company?
Bukan begitu, jgn salah faham..
Begini sebenarnya, sangat beruntung bagi yang dapat benefit Medical Coverage dari company.. Ia satu benefit yang ditunggu2 oleh staff demi perlindungan perubatan tanpa perlu bayaran.
Yang kami maksudkan adalah, sebagai seorang individu yang bekerjaya, jangan kita terlalu bergantung dengan Medical Card Company semata2, kerana mungkin satu hari kita akan berpindah kepada company yang tidak memberi benefit sedemikian, juga kita perlu bimbang sekiranya kita sudah ada Claim dan Medical History dengan Medical Card Company, ia akan memberi sedikit kesan sekiranya mahu mendapatkan Medical Card Personal kelak.
Dalam saranan Bank Negara, setiap inividu disarankan mempunyai satu polisi Perlindungan Sakit Kritikal, Lumpuh Kekal dan juga Hibah Kematian supaya jika kita didiagnose salah satu Penyakit Kritikal atau Lumpuh Kekal, kita punyai Tunai sebagai penyambung Pendapatan kita..
Hidup kita, cara kita dan pengurusan masa depan kita perlu kita tekankan. kita kena miliki perlindungan kita sendiri, jangan bergantung pada orang lain sebab orang lain boleh tarik hak mereka bila2 masa dan sesuka hati mereka…
Serendah RM100 gunakan PLAN TAKAFUL WARISAN sebagai perlindungan hari esok.

Ogos 2017

Ogos 2017
26 192
25 192
24 192
23 192
22 193
21 192
20 192
19 193
18 192
17 191
16 190
15 192
14 193
13 193
12 193
11 193
10 191
9 188
8 189
7 189
6 189
5 188
4 190
3 191
2 191
1 190
Tunggu apa lagi?
Januari 2017 | Hi 189 | Low 179
Februari 2017 | Hi 194 | Low 186
Mac 2017 | Hi 193 | Low 186
April 2017 | Hi 197 | Low 191
Mei 2017 | Hi 193 | Low 185
Jun 2017 | Hi 195 | Low 187
Julai 2017 | Hi 191 | Low 182

Ogos 2017

Ogos 2017
25 192
24 192
23 192
22 193
21 192
20 192
19 193
18 192
17 191
16 190
15 192
14 193
13 193
12 193
11 193
10 191
9 188
8 189
7 189
6 189
5 188
4 190
3 191
2 191
1 190
Tunggu apa lagi?
Januari 2017 | Hi 189 | Low 179
Februari 2017 | Hi 194 | Low 186
Mac 2017 | Hi 193 | Low 186
April 2017 | Hi 197 | Low 191
Mei 2017 | Hi 193 | Low 185
Jun 2017 | Hi 195 | Low 187
Julai 2017 | Hi 191 | Low 182

7th unit done deal Liberty Arc Ampang :) , ++++++++++++++++++++++++++++++++, client Liberty kali nih muda lagi

7th unit done deal Liberty Arc Ampang 🙂
++++++++++++++++++++++++++++++++
client Liberty kali nih muda lagi. baru 26 ,kerja dekat KLCC .. haritu datang Liberty bawak siap ayah sekali.. tapi ayah dia baik la… lepas present apa semua. dia suruh bagi masa dia nak bincang jap anak beranak. lepas dia panggil..
Alhamdulilah la akhirnya dapat restu dari ayah dia…………………. untuk beli satu unit dekat Liberty..terus bagi booking haha ..
Client nih sempoi sikit,ada kereta tapi prefer naik motor..rilek jee..bukan jenis nak cover cover.gengster sikit..tadi jumpa untuk amik document untuk loan tak larat gelak haha.. lagi satu dia nih independent.bagus la..
dia beli nih atas advice ayah dia untuk buat aset sambil sambil dia pun boleh duduk situ..yang penting kena tahu plan dalam masa 5 tahun lagi macam mana..
Sikit lagi nak capat target 2016..ada 2 minggu lagi fuh fuhh..
#IamRobin
#ChesterProperties

Saya menjemput yang telah komen disini

Saya menjemput yang telah komen disini..mana yang berkelepangan besok malam utk mesyuarat pertubuhan persatuan peniaga online malaysia …
Di melting pot concode kl
Jam 8.30 malam
Pastikan komen “hadir ” utk saya buat booking tempat…tolong faham keadaan tempat terhad dan kena booking…
Pastikan masa kehadiran tepat ya…
Tq semua…