Sementara Najib dan Jho Low mengharapkan terlepas dari pendakwaan DoJ, sebaliknya DoJ sekarang bertindak lebih aktif dengan terus menyiasat peranan…

Sementara Najib dan Jho Low mengharapkan terlepas dari pendakwaan DoJ, sebaliknya DoJ sekarang bertindak lebih aktif dengan terus menyiasat peranan Kumpulan Goldman Sachs yg menerbitkan hampir $6b untuk 1MDB.
Mereka menyiasat aliran dana 1MDB ke akaun Ketua Goldman Sachs di Singapore iaitu Tim Leissner.
Pihak DoJ dan FBI menyoal pegawai2 Bank tentang hubungan Tim Leissner dengan orang2 politik di Malaysia dan Jho Low….
Bukan senang mau tutup Liau…..

28 Jun 2016 (Selasa) 10 pagi , إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن, Innalillahi wa inna ilaihi raji’un, …

28 Jun 2016 (Selasa) 10 pagi
إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن
Innalillahi wa inna ilaihi raji’un
اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ
Allahumma firlahu warhamhu wa`afihi wa`fu`anhu
Ya Allah.. Ampunilah dosanya, berilah rahmatMu ke atasnya, sejahtera dan maafkanlah dia. Pelihara lah rohnya di dalam kasih sayangMu. Tempatkan dia bersama kekasih-kekasihMu. Aamiin.
Salam Takziah kpd nya suami nya Hasnol serta seluruh keluarga arwah Fazilah Abu Bakar, mantan Pen. Setiausaha Wanita UMNO Bahagian Bukit Bintang, semoga redha menerima ketentuan Ilahi.
Jenazah arwah Fadzilah akan dibawa ke rumah bapa nya di No. 7147, Jalan 9, Taman Selayang Baru, KL dijangka urusan perkebumian selepas Asar

KENYATAAN RASMI MEDIA UMNO BAHAGIAN PAGOH, UMNO Bahagian Pagoh yang bermesyuarat pada hari ini 25 Jun 2016 yang dipengerusikan oleh YB

KENYATAAN RASMI MEDIA UMNO BAHAGIAN PAGOH
UMNO Bahagian Pagoh yang bermesyuarat pada hari ini 25 Jun 2016 yang dipengerusikan oleh YB. Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pagoh memutuskanMENOLAK keputusan MT memecat YB. Tan Sri Muhyiddin berdasarkan perkara berikut :-
1. Tidak mengikut prosedur yang sepatutnya mengikut saluran yang berperingkat seperti yang termaktub dalam perlembagaan Parti (Fasal 20 Disiplin). MKT dan Perlembagaan UMNO disalahguna oleh Presiden dan mengenepikan amalan demokrasi dalam UMNO. YB Tan Sri Muhyiddin tidak dipanggil untuk mempertahankan tuduhan terhadapnya sejak awal penggantungannya.
2. Tan Sri Muhyiddin telah dipilih Timbalan Presiden UMNO dan Ketua UMNO Bahagian Pagoh oleh ahli Parti seluruh Negara makanya tindakan MT telah mengkhianati ahli UMNO. YB. Tan Sri Muhyiddin tidak diberi peluang dan dinafikan hak untuk berucap dan menjalankan tugas-tugas Timbalan Presiden Parti. Oleh yang demikian, beliau terpaksa menggunakan pentas NGO untuk pejuangan ini.
3. YB. Tan Sri menyatakan masalah salah laku / jenayah yang dilakukan oleh Presiden berdasarkan daripada laporan yang berintegriti daripada Agensi Kerajaan seperti bekas Peguam Negara, Bekas Gabenor Bank Negara dan SPRM. Isu ini masih terus didedahkan di peringkat Antarabangsa dan tiada penghujungnya. Laporan PAC selari dengan apa yang disuarakan oleh YB Tan Sri Muhyiddin seperti membubarkan Lembaga Penasihat 1MDB dan sebagainya.
4. YB. Tan Sri menegur Presiden adalah untuk memperkukuhkan Parti bukan untuk kepentingan peribadi.Beliau mengambil tanggungjawab mempertahankan Parti dan imej negara . Beliau tidak pernah memburukkan parti dan bertindak untuk memastikan parti diperkasakan.
5. Sebahagian besar UMNO Cawangan dalam Pagoh ( 103 cawangan daripada 106 Cawangan ) telah melahirkan rasa kekecewaan terhadap Presiden Parti yang bertindak merosakan parti terutamanya isu 2.6b dan 1MDB. Sebahagian besar menyokong Tan Sri Muhyiddin dan memutuskan Presiden Parti berundur .
6. Tindakan MT memecat YB Tan Sri Muhyiddin telah menimbulkan rasa kecewa dan tidak puashati kepada Ahli UMNO Bahagian Pagoh dan merosakkan perpaduan serta keutuhan yang selama ini menjadi kekuatan UMNO Bahagian Pagoh. Pemecatan ini berlaku di bulan Ramadan dan kita merasai sepatutnya pemimpin mewujudkan perpaduan dikalangan ahli parti.
7. UMNO Bahagian Pagoh merasakan bangga dengan perjuangan YB. Tan Sri Muhyiddin dalam menegakkan kebenaran dan terus istiqamah dalam perjuangannya.
UMNO Pagoh akan terus berdiri teguh bersama YB. Tan Sri Muhyiddin Bin Hj. Mohd. Yassin dalam perjuangannya dalam menegakkan kebenaran.Biar apapun berlaku, UMNO Pagoh akan terus padu kerana kami sayang UMNO Johor yang lahir di Johor, malahan di Istana Johor dan suatu ketika dulu telah menyatupadukan orang Melayu Johor.
Berani Kerana Benar

Mesyuarat pertubuhan -, Persatuan Peniaga Online Malaysia (PPOM) kali pertama akan diadakan di melting pot concode besok jam 8

Mesyuarat pertubuhan –
Persatuan Peniaga Online Malaysia (PPOM) kali pertama akan diadakan di melting pot concode besok jam 8.30 malam…Mohon kehadiran anda dan kwn kwn utk membetuk jawatankuasa..
Mohd Suhaimi tolong atur kwn kwn online Sabrina Ahmad ReEn Safiey Ilias Al Amin Tolong aturkan amin….Mohd Omar Mohd Ali tolong atur juga .. Azrul Rani Abdullah Abd Wahab Safra Hussain Mohd Zaini Din Syg Yatie Ahmad Fahme Lyn Md Hafiz Masiat Hafizi Zain Tuan Zaif Ayahanda Khairul Affendi jika kelapanagan ada kl…
Cik zura ellisha….
Dan yang saya terlupa sebut nama ..asalakan ada peniaga online ,mahu bersama berpesatuan ….ayuuuuuh …kita hadir ….Dan semua yang mahu bersama kita utk persatuan…boleh pm dibawah dan no phone juga…
Pengesahan kehadiran PENTING utk saya boooking tempat…saya perlukan sekurang kurangnya 20orang kehadiran…
Terimakasih atas sokongan…inshaallah utk kebaikkan bersama…
Atau whsap saya 0103725333
Besok-7hb/8
Tempat-melting pot ,concode hotel,jln sultan…
Jam-8.30 malam

Ramai org tau tapi buat tak tau, nampak tapi buat tak nampak

GUA LU DER..
×××JGN SEMPIT FOREX NI LUAS×××
Ramai org tau tapi buat tak tau..nampak tapi buat tak nampak..ego dalam diri utk menafikannya..tapi bagi gua der..gua bukan jenis macam tu..macam gua ckp forex luas.jgn sempitkan fikiran lu der..Takpe gua share dekat lu apa income.. lu boleh dapat dalam forex ni.
*Self trading
Ini adalah punca pendapatan utama bagi seorang trader der dalam area forex.menganalisa pasaran.. ada untung ada rugi dalam urusan trading ni der. so trader kene control risk dengan betul.so lu kene cari ilmu utk mantapkan trading ni..lu g la kelas forex mana2 bayau ke pree ke der.. janji lu belajar jgn main langgar jer.lu nk jadi trader sejati pun takpe der..gua tak pakse..
*ib
Biasa la der mana2 company brokerage kan nk niaga kene ada agent nk buat marketing.so lu boleh ambik peluang..utk jd ib pada mana2 broker..mcm mana nk pilih broker…lu nk mintak advise boleh pm gua der..gua ajar lu.
*Fund Manager /MAM/PAMM/COPY
Lu rasa lu confiden bagus dalam trading lu cuba ni der.byk benefit lu boleh dapat.tapi lu kene deal TNC betul2 dengan investor.lu rasa lu boleh tanggung lu jalan..jgn lu ingat jadi fund manage ni best.kebanyakkan investor mempunyai harapan yg tinggi kepada fund manager..tapi lu kene make sure.. bagi tau risk pada investor macam mana..jgn tersalah langkah kemudian hari..lu boleh manage manual ker..pakai MAM ker.. nak bigger market Boleh jer try PAMM..cuak tengok duit banyak nak manage try copytrade..lu buat pilihan yg sesuai dengan lu der.
*Kelas Forex
Haah.. lu rasa lu ada ilmu bagus nak share dengan trader lain lu buat kelas forex der..lu nak buat berbayar pun takpe.. tapi bia la setimpal dengan ilmu…yg di berikan dan support service..lu jgn risau der.setiap hari ada jerk org baru dalam forex ni.. yg dahagakan ilmu..lu buat je.org kata kelas free ada..lu kene yakin pada rezeki..Allah yg beri kita rezeki..biakan..
*Exchanger
Bab ni lu kene ada modal kasau sikit der.lu kene pandai control stok usd lu..byk source payment processor trader guna.. skrill ada netteler ada..bitcoin ada..paypal ada..lu pilih der survey market lu nk niaga..cuma lu kene hati2 ngan scammer..yg deal dgn lu..ok.
*Signal Provider
Okey der betul..gua ckp ngan lu.niaga skang forex tips trading pun boleh jual..ada signal baik lu jual kasi org..tapi pastikan lu buat yg terbaik..la.ada org beli signal kita dia nk compare analisa dia dgn kita..ada org beli folo signal lu buta2 jer..Apa ada signal free kat fb..lu abaikan..org kata begitu..mereka nk share free bia la..ada jugak yg nk berbayar..
Der gua dah share macam2 kaedah.. cari duit dlm forex ni.. gua harap lu nampak der..jgn sempitkan fikiran ni der.yg penting lu buat sungguh2 dan ikhlas..?
××× DARI GUA×××
FISING

Force Me To Save 1 BTC, akan merangkumi

Force Me To Save 1 BTC
akan merangkumi
1# Bagaimana usahawan Cipta paygate dengan BTC
2# Macam mana nak capai 1BTC dengan pelaburan kurang harga 1 bitcoin hari ini
3# Teknik gandakan BTC anda, tanpa ditipu
Force Me To Save 1 BTC.
oh, nama program ni adalah idea dari Muhamad Syimir . So sapa dari KL. DokteWang akan suruh daftar dengan affiliate link beliau. jajahan KL. beliau yang jaga.
Ada Scammer yang cakap mining di China